Невероятно: Червеният орган на БСП връща читателите си и бабите им в партията с рап

Червените читатели ще останат очаровани и разплакани от трудното детство и интелекта на 100 Кила

Рапърът 100 Кила

Рапърът 100 Кила

Рапърът 100 Кила, който е идол на младите, реши да даде интервю и за техните баби и дядовци пред партийния орган на БСП - в. "Дума". Медията вероятно е решила да разчупи политиката си и да даде път на по-младите и интелигентни хора, които да върнат младежката аудитория. Рапърът 100 Кила има уникални разкрития пред вестник "Дума", които никога не е правил преди. На прима виста, без да сме чели текста дори, можем да си представи, че разказва а трудното си детство, как е живял в пансион в Търговище и е играл баскетбол и т.н. 

"Ами реших, че ще стана рапър. Моят прякор беше Puff, във Варна така ме наричат. И тогава разбрах, че ако издам песен с това име, много хора ще ме обвинят, че съм го взел от Пъф Деди. Реших, че трябва да си измисля нов псевдоним. И понеже има един лаф: "Тоя как ме натовари, направи ме 100 кила за две минути", и викам: "А, това е яко!" Защото мога с няколко реплики да накарам хората страшно да се подтиснат - особено такива, които се имат за голямата работа, много обичам да ги закачам и да ги натискам по егото. Благодарение на упоритост и глупост. Глупостта е много важен фактор за успеха ми, защото настъпвам да успявам в нещо, което реално нашето законодателство не защитава. Аз съм нелегален - трябва да си вадя парите, без да продавам дискове. Сещате ли се? Никой не защитава производителя на музика - автора и изпълнителя. Но какво съм аз?! То големи имена от наши актьори умират, без да има кой да ги погребе, пък аз съм тръгнал да се оплаквам. Един пръдльо. Варненски рапър, който няма нищо. Но, реално погледнато, имената на театъра, на културата в България почиват сами и се молят някой да ги намери преди третия ден, за да могат да ги погребат. Защото няма как да се нахранят с тези мизерни пенсии, пък камо ли да си купят място на гробищата и да бъдат погребани с почестите, които заслужават като дейци на българската култура. Представяте ли си?! Това е голям проблем, защото, ако е целенасочено, означава, че някой иска да затрие българската култура, която е толкова широко понятие, че е свързана тотално с българската народност. Изчезнат ли културата и битът ни, изчезваме и ние. Всички ставаме снаксове и зеленчуци", коментира 100 кила, който е канен да е пее предизборно, но не би се съгласил. 

"Интернет убива всичко, дори живота на един филм. Навремето песните и киното имаха много дълъг живот - хубавите, а сега тази преконсумация позволява след месец всичко да е оттекло и да е изсъхнало. Стига да са използвани правилно, няма нищо лошо в тях. Но хората не си дават сметка, че социалната мрежа всъщност е техният дом и е много важно да знаеш на кого отваряш вратата и кого пускаш вътре", казва още 100 кила.