4 култови рок банди забиват на една сцена в София

„Хиподил”, „Контрол”, „Ревю” и „Нова генерация” се събират за концерт в "Арена Армеец"

Култовите български рок групи „Хиподил”, „Контрол”, „Ревю” и „Нова генерация” се събират за първи път заедно на голяма сцена за исторически рок концерт в зала “Арена Армеец”, съобщава Нова ТВ. 

На 21 април, събота, легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на ъндърграунд културата в края на 80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хиляди фенове в оригиналните си състави, както и с новите си попълнения.

Близо 40 музиканти ще се качат последователно на сцената, за да изпълнят може би за последен път на живо в тези състави, някои от любимите за цели поколения култови песни.

“Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и още много класики ще звучат под мотото „Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието… Интересен факт е, че всяка от тези групи навършва 30 години от създаването си през 2018 г.

Билетите за концерта вече са в продажба. Цената им е 35 лв. за терен. От днес се пускат в продажба и няколко сектора със седящи места на цена 40 лв. В деня на събитието и на място билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.