Алена: Слави допусна 2 големи грешки, проектът му тръгва с фалстарт

На местните избори в София ще има много изненадващи кандидати, прогнозира астроложката

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

„Датата на старта на новия политически сезон 4-и септември е важна. Тя ще изисква непрекъснат анализ и осъзнаване на грешките, но планетите ще го „нареждат“. Всички материални мераци ще бъдат стопирани. Затова, когато става въпрос за това, кой какво иска, да се влиза в рамки“. Това каза пред БТВ астроложката Алена. 

„Излизането на 28-ми юли на Волен Сидеров от Обединените патриоти е по време на ретроградния Меркурий. Това е добре за „малката коалиция“. ГЕРБ се опитва да създаде коалиция със СДС, което обаче донесе 2 места по-малко на партията. СДС подписаха коалиционно партньорство с „Гергьовден“. Откакто тази партия участва в сдружение, винаги води до разпад на партньорите си. Просто на такава дата е създадена“, каза още астроложката. 

„БСП трябва да овладее първо себе си, а после централата на партията. Корнелия Нинова и Валери Симеонов са в година на ново начало. Предупредих Нинова да има търпение и да преодолява с такт противоречията с управляващите, но това не се случи. Слави Трифонов има мечта да създаде нов политически проект. Той направи две грешки – обяви края на предаването си в ретрограден Меркурий и открива проекта си на 15-и септември. Тогава негативно влияние имат три планети. Проектът му тръгва с фалстарт“, коментира Алена. Тя допълни, че на местните избори в София ще има изненадващи имена, които ще се кандидатират.