Алла Пугачова разочарова свои фенове на юбилейния си концерт в Кремъл

А за да слушат своята любимка те били заплатили 100 000 рубли

Алла Пугачова, снимка: Марица

Алла Пугачова, снимка: Марица

Фенове разкритикуваха работата на звукорежисьора на Алла Пугачова по време на юбилейния й концерт в Кремъл. Те се оплакаха и от служителите по сигурността, които са се отнасяли към „публиката като към добитък“. В същото време самата прима Пугачова също се е „изложила” като представяне, пише БГНЕС, позовавайки се на РИА Новости.

Юбилейният концерт на руската прима се състоя в Кремъл. Колеги и фенове продължават да изразяват своето възхищение и благодарност в социалните мрежи, заедно с пожеланията за дълго здраве и продължаваща творческа работа.

Въпреки това имаше и недоволни. Някои от тях споделиха, че звездата се обръщала от сцената към звукорежисьора между стиховете на песните. „Пуснете инструмента в мониторите, аз не чувам какво пея“,„ Няма звук на сцената“, казвала певицата според хора от публиката.

Мнозина заявиха, че не могат да си замълчат за недостатъците в организацията на събитието поради цената на билетите, която надхвърля 100 000 рубли. Телевизионната водеща Ксения Собчак дори призна, че е похарчила 250 000 рубли за заветния билет. Освен това, според нея зрителите, дошли на концерта, „изпитаха грубо отношение“ от страна на служителите по сигурността.