Андрей Новаков: В Гърмен и Сатовча ГЕРБ е единствена алтернатива на ДПС

Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места, заяви евродепутатът

Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места. В Гърмен и Сатовча ГЕРБ е единствена алтернатива на ДПС, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
 
Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.
 
Дни след назначаването му за ръководител на областната структура на ГЕРБ в Благоевград - той стартира серия от срещи с общинските структури от региона. Новаков се срещна с новоизбраните съветници на партията в Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча, а днес предстоят разговори с ръководствата на партийните структури в Белица и Якоруда. Заедно с Андрей Новаков в разговорите участва и неговият колега от Групата на ЕНП в ЕП Асим Адемов.

Целта на срещите е анализ на изборните резултати и планиране на предстоящи инициативи и събития в областта. „Разговарям с всички общински ръководители, защото е важно те да бъдат чути и разбрани. Партията има сериозни позиции в местните парламенти със своите общински съветници, които трябва да бъдат коректив на управляващите“, заяви Новаков. Той подчерта, че е необходимо структурите по места да са консолидирани, общинските съветници и представителите на ГЕРБ да продължат да помагат за решаване на проблемите на хората.