Андрей Слабаков: В ЕП не може да има вярност към партията, има лоялност към България

Той заяви, че първото нещо, което би направил като евродепутат, е да премахне всички гета в Европа

Андрей Слабаков

Андрей Слабаков

Нормалните и разумни хора трябва да казват това, което мислят, защото политическото мрънкане омръзна на всички хора. Аз не правя никакви компромиси и ще говоря каквото мисля. Съгласих се, защото никой не ми поставя условия. Очевидно с ВМРО мислим в една и съща посока, просто са недостатъчно крайни по моите разбирания. Това каза в студиото на „България он Еър" режисьорът Андрей Слабаков, който изненадващо как попадна в евролистата на войводите.

Слабаков посочи, че една от критиките му е към концепцията срещу циганизацията, предложена от военния министър Красимир Каракачанов, която определи като „изключително мека“.

По думите му, ако влезе в Европейския парламент, първото нещо, с което ще се заеме, е борбата с неграмотността. Слабаков посочи, че трябва да има санкции за тези, които не изпращат децата си на училище.

Режисьорът смята, че ние живеем в псевдодемокрация.

"В Европарламента не може да имаш вярност към партията, там има лоялност към България", отсече той.

Слабаков заяви, че първото нещо, което би направил като евродепутат, е да премахне всички гета в Европа.

Според него те не искат Европа на нациите, а целят създаването на федерация.

Трябва да се сменят поколения, за да има бъдеще за България, смята кандидатът за евродепутат. И не без самочувствие допълни, че се надява той да даде нещо на политиката, а не тя на него.