Анджелина Джоли лишава от наследство пет от шестте си деца

Само Мадокс поддържал решението на майка си да се разведе с Брад

Анджелина Джоли с Мадокс

Анджелина Джоли с Мадокс

Актрисата Анджелина Джоли е решила да лиши пет от своите шест деца от наследство и да остави състоянието си от 116 милиона долара на своя най-голям син Мадокс, съобщава Radar Online.

Екранната Лара Крофт смятала да повери на тийнейджъра продуцентската си компания Jolie Pas, създала филми като "Несломен“ и "Край морето“.

Още от 15-годишен Мадокс, който е осиновен от Камбоджа, работи като изпълнителен продуцент в "Първо убиха баща ми“ - лентата за комунистическия режим на червените кхмери в азиатската страна, на която Джоли е режисьор. 

Според източника новината, че Анджелина има намерение да обезнаследи останалите си деца, не на шега ядосала бившия й съпруг Брад Пит, който смятал, че с това тя иска да го уязви.

Порталът отбелязва, че само Мадокс поддържал решението на майка си да се разведе с Брад, докато 15-годишният Пакс, 14-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиен взели страната на баща си в семейния конфликт.

Джоли подаде документи за развод през септември 2016 г. заради несъгласие с възпитателните методи на Пит спрямо децата. Повод за раздялата бил скандал в частен самолет, при който пияният актьор шамаросал Мадокс. Този слух обаче не беше потвърден, пише "Монитор".

Бракоразводният процес бе финализиран този месец, след което Анджелина Джоли-Пит махна тирето и си възвърна моминската фамилия Джоли.