Анджелина Джоли свърши парите, ще съди Брад Пит за домашно насилие

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли и Брад Пит

Актрисата Анджелина Джоли ще съди бившия си съпруг Брад Пит и за домашно насилие. Тя е изразила готовност да предостави доказателства за тормоз от страна на бившата си половинка.

„В миналото тя твърдеше подобни неща, които бяха разследвани от властите, но според тях не са обосновани”, твърди източник, близък до семейството. Съпрузите се разделиха през 2016 г. Оттогава водят битка в съда за попечителството над шестте им деца, както и за издръжка. Предстои да бъдат разпитани най-малките членове на семейството.

Месеци, след като двойката подаде молба за развод, стана ясно, че актьорът е разследван от ФБР и социалните за физическо и вербално насилие над децата си. Според обвинението сцената се разиграла на частния му самолет. Брад Пит обаче беше оправдан. Близки до семейството обаче разказват, че Брад се е скарал на лигавия си син, който се качил на главите на родителите си. Джоли обаче само чакала повод, за да обяви развода на половинката си. Тя е поредната, която след години се сети, че срещу нея имало домашно насилие. След раздялата си с актьора, Джоли профука парите и днес е на червено. Актрисата е изпаднала в немилост и се чуди от къде да вземе пари, коментират съседите ѝ в предградията на Лос Анджелис.