Арнолд Шварценегер разочарован: Оскарите бяха ужасно скучни

Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер

Раздаването на наградите на филмовата академия на САЩ в неделя бяха гледани с 58% по-малко зрители от миналата година, достигайки ново рекордно ниско ниво, а промените в церемонията по връчване на статуетките бяха оценени като противоречиви.

Бум предизвика изказването на Шварценегер, което направо „терминира” тазгодишното шоу.

"Гледах само една трета, защото беше ужасно скучно", каза той по време на участие в програмата „Jimmy Kimmel Live!". „ По някое време просто го изключих. Вече не можех да го гледам, защото на сцената имаше толкова много таланти а беше толкова скучно. Как можаха при толкова много талантливи хора да сътворят такава скука?”, сподели актьорът.

Той не беше единственият, който оцени връчването на Оскарите като скучно. Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп сподели имейл до медиите, в който разкритикува шоуто.

„Това, което преди се наричаше „Награди на филмовата академия”, а сега се нарича „Оскарите“- далеч по-кратко и не-елегантно име - имаше най-ниските рейтинги в телевизията в историята, дори много по-ниски от миналата година, с което постави още един рекорд. Ако се запази настоящата нелепа формула, тя само ще се влоши още повече нещата- ако това въобще е възможно“, написа Тръмп.