Атанас Камбитов от "Републиканци за България" с коментар за поведението на ГЕРБ при президента

Явно от нещо ги е страх, написа бившият кмет от ГЕРБ

Атанас Камбитов

Атанас Камбитов

Бившият кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов, който преминава във формацията на Цветан Цветанов "Републиканци за България", коментира поведението на управляващата партия днес при президента.

"Направи ми впечатление, че по време на днешните консултации при президента с ПП ГЕРБ, представители на управляващите, един по един, яростно се противопоставяха и оборваха предложенията на ПП „Републиканци за България“! Явно от нещо се притесняват, явно от нещо ги е страх! Въпросът е защо!Отговора оставям на Вас!", написа в социалните мрежи бившият градоначалник.

ГЕРБ бяха поканени на консултации при Румен Радев във връзка с подготовката за парламентарните избори тази година.

По време на срещата президентът напомни на ГЕРБ, че лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов е предупредил за измами на вота. Присъстващите от страна на партията не останаха длъжни и отговориха на подобни съмнения. 

"Искам да подчертая, че с партията на г-н Цветанов сме политически опоненти. Виждам вашата добра комуникация. Ако той наистина разполага с някакви съмнения и примери за нарушение на Изборния кодекс, е редно да ги сподели с вас. Редно е като отговорен български гражданин да ги сподели с отговорните институции", коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

kamb-fb1.JPG