Рок бандата на д-р Милен Врабевски покорява Гърция

Музикалните продуценти на радио Atlantis FM 105,2 поставиха песен на Intelligent Music Project на първо място

Българската рок група Intelligent Music Project не спира да жъне успехи в съседна Гърция! След като вече трета поредна седмица българската супергрупа на д-р Милен Врабевски не слиза от върха на престижната рок класация на гръцкото Rock Radio 104.7, големият хит на групата „Every time“ покори още един връх в южната ни съседка – този път в Атина, където музикалните продуценти на радио Atlantis FM 105,2 поставиха българската песен на първо място! В подреждането Intelligent Music Project оставят след себе си легендарни групи като Whitesnake, Judas Priest, Led Zeppellin и Greta Van Fleet.

Успехът на Intelligent Music Project  е успех и за българската музика, тъй като за първи път наша група  прави толкова категоричен  пробив в Гърция. 

Песента “Every Time” е част от последния албум на бандата– „Life Motion”, а музиката и текста на парчето са дело на създателя на групата - д-р Милен Врабевски. 

„Посланието на песента е категорично – да успеем да държим живота в ръцете си, на фона на разбирането, че любовта ни служи, за да  можем по-успешно да изпълняваме мисията си в живота, а тя е една и съща за всички нас – да живеем за другите!“, споделя д-р Врабевски и допълва, че успехът на „Every Time” го мотивира да продължава да твори.