Председателят на световния снукър: Усик има по-добри крака и мозък от Кубрат Пулев

Всички искат да играят с Джошуа, защото печелят повече пари

Бари Хърн

Бари Хърн

Основателят на сайта „Matchroom Sport“ и председател на световната снукър организация Бари Хърн се изказа доста любопитно по адрес на Кубрат Пулев и Александър Усик, които са спрягани за следващи опоненти на Антъни Джошуа. Хърн вярва, че Усик е по-добрата опция за опонент на техния шампион, защото бил с по-добри крака и мозък от Кубрат Пулев, предаде "Фокус".

Бари споделя, че харесва евентуален сблъсък с Пулев, но от гледна точка на стиловете Александър бил по-сериозен съперник. Ето какво още сподели бащата на Еди Хърн в интервю пред IFL TV за бъдещето на Джошуа на ринга: Харесва ми битка срещу Пулев, но от гледна точка на стиловете мисля, че Усик е по-трудна битка. Това е така, защото Александър има по-добри крака и мозък от Пулев. Мисля, че Пулев е корав боец, който ще затрудни Джошуа, но вече е аут от тази област. Не мога да повярвам, че ръководните органи в бокса постоянно правят грешки и не осъзнават, че имат Антъни Джошуа. Може да имате мнение по това кой е най-добрия в света, но по темата за най-известен боец, който продава най-много, няма спор, че това е Джошуа.

Руиз се възползва от това и всеки, който се бие с Джошуа ще бъде добре платен. Всеки път, в който има спор ръководните органи в бокса решават да направят нов пояс или нещо друго. Всичко това ме обърква, но явно е така, защото съм стар. Преди време Уайлдър успя да се измъкне от битка с Дилиън Уайт, защото го направиха заслужил шампион нa WBC. Какво по дяволите означава това?