Бащата на Меган Маркъл: Зет ми е под чехъл

Томас Маркъл, Хари и Меган

Томас Маркъл, Хари и Меган

Томас Маркъл съвсем ясно заяви преди време, че е готов да се яви в съда, ако бъде призован в делото на дъщеря си Меган срещу британските таблоиди. Сега господинът продължава с откровенията си в британския ефир, предупреждавайки херцозите на Съсекс, че ако се видят в съда, ще изобличи всичките лъжи, които те изрекоха по негов адрес.

„Ще бъде емоционално. Не знам как ще го приемат. Съдът е последното място, на което трябва да се срещаме, но ако се наложи, със сигурност ще опровергая пред всички лъжливите им твърдения за мен. Писна ми да чувам само лъжи и да не се защитавам. Именно за това предоставих част от писмото на вестника. Това обаче навлече неприятности на таблоида и сега аз трябва да си поема отговорността, което и ще направя“, коментира бащата на бившата актриса.

В писмото херцогинята на Съсекс обвинява родителя си, че е разбил сърцето й и я е съкрушил, като се е съгласил да застане пред обектива на папараците.

Томас още нарече решението на кралската двойка да се оттегли от монархията „най-тъпата постъпка“ и заяви, че Хари е под чехъл и че Меган се е превърнала в майка му.

„Те просто се възползваха от титлите си и сега ги комерсиализират. Вече трябва да ги наричат само Хари и Меган. Всички твърдят, че тя се е опитала да се свърже с мен, за да ми каже, че ме обича, но не съм чувал тази дума от нея“, допълва Томас.