Бербатов към столични клубове: Живеете в модерно робство

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов

Голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов продължава обиколката си из страната. След посещения в редица големи градове бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" се срещна с представители на столичните клубове на стадион "Българска армия". 

Към обиколката на Бербатов вече се присъедини и неговият бивш съотборник в националния отбор и добър приятел Мартин Петров. На срещата, продължила близо 2 часа, Бербатов не пропусна да благодари и на хората, които не присъстваха. Той изрази мнение, че тези, които не са дошли вероятно са получили обаждане да не идват и да не подписват документи, защото "са свършени, ако го направят". 

Той няколко пъти повтори, че "живеем в модерно робство" и е нужда промяна, за да тръгне футболът ни нагоре. Сред по-познатите лица във ВИП ложата на сектор "А" на "Българска армия" бяха изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков, бившият футболист на "Левски" Станислав Ангелов, мениджърът Николай Жейнов и спортният директор на "Септември" София Кристиян Добрев.