Борисов: БСП не се занимават с евроизборите, а с компромати, има време за нов Костинброд

Бойко Борисов

Бойко Борисов

Има още време за нов Костинброд. БСП не се занимават с евроизборите, а с компромати, това обяви в студиото на Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той отговори и на краткия лексикон, който му предложиха водещите. Борисов декларира, че за него  Европа е най-доброто място за живеене. Извън ГЕРБ като политик Борисов харесва Джамбазки. Твърди, че няма приятели, за да не го притискат с искания за влияние. Премиерът е категоричен, че не е почивал, но се гордее с ного неща, които е постигнал. Борисов посочи, че се срамува от това, което стана през последния месеци с апратаментите, но вярва, че всеки си е извадил поука, човешко е да се греши, казва той. 

Борисов смята, че не е реалистично да се говори за минимална европейска заплата, защото парите никога не стигат. Важно е икономиката да е работеща. Той декларира, че живее със заплатата си като премиер, а тя му стига.
Борисов призна, че Станишев му прави добро впечатление от кандидатите в другите листи на партиите. Според него след изборите Станишев ще има важна роля при  формирането на новото ръководство на ЕС.