Брад Пит вярва в естествения подбор: Мястото ми вече не е пред камерата

Предпочитам да съм зад камерата като продуцент, заяви актьорът

Брад Пит

Брад Пит

Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар и вече да не прилича на момче от плакатите, за него мечтаят фенове от цял свят. Въпреки това актьорът каза, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младите, съобщи в. "Дейли мейл".

Затова и напоследък Брад Пит рядко се снима във филми.

"Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва - каза Брад Пит пред австралийското издание на сп. Джи Кю. - Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли на по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор".

В снимките към интервюто Брад Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, но си е привлекателен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от филма "Телма и Луиз", който го направи световноизвестен през 1991 г.

Брад Пит притежава продуцентската компания "План Би ентъртейнмънт" и вече има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на филми като "Лунна светлина", "Окча", "Селма", "12 години в робство", "Кешбол", "Дървото на живота", "Яж, моли се и обичай".