Британски медии: Изведнъж Пулев излезе сред основните кандидати за двубой с Джошуа

Негов мач с Кубрат отвъд Океана е под огромна въпросителна

 Мач между Кубрат Пулев и световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа е задължителен заради статута и на двамата. Но битката не изглеждаше да се проведе скоро заради наситената програма на британеца, който има три задължителни защити на титлите си, както и желание да организира обединителен двубой за всички колани с Дионтей Уайлдър. Това отлагаше евентуалната битка с Кобрата за пролетта или дори средата на 2020 г. Сега обаче тези планове може да претърпят грандиозен обрат. Изведнъж Пулев излезе сред основните кандидати за двубой с Джошуа, след като съперникът му за 1 юни Джарел Милър изгърмя с допинг, предаде "Фокус". 

Според британските медии, той ще иска да проведе някоя от задължителните си защити и е вероятно тя да е с Пулев. Но тук идва и проблемът, защото желанието на Джошуа е да се бие на територията на САЩ. Той трябваше да се бие с Милър в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. 

Мач с Пулев отвъд Океана е под огромна въпросителна, защото той е с временно спрян лиценз на територията на щата Калифорния заради заведеното срещу него дело от репортерката Джени Суши и маститата адвокатка Глория Олред за сексуално посегателство. Изслушването му е на 14 май, а дотогава няма да има лиценз, което ще утежни максимално преговорите.