Деми Мур: чувствам се жива и истинска повече от всякога

Деми Мур даде интервю за People и говори за приемането на възрастта и желанието да се чувства секси.

Тя говори за работата си върху колекцията от бански костюми за марката Andie Swim: актрисата участва в рекламна кампания, а също така в дизайна на някои модели, включително бикини. Както отбелязва Мур, нейната цел е да разбие стереотипите за това какво трябва да носи една жена след определена възраст.

„Това променя представата, че жените стават по-малко желани с напредване на възрастта. Не искаме да изглеждаме стари, искаме да се чувстваме секси”.

Тази година актрисата навършва 60 години. И не се интересува от възрастта си: „Вие сте на 59 и вече си мислите: „Е, ще бъда на 60“. Но в много отношения се чувствам по-жива и истинска от всякога”.

Деми Мур също говори за отношението си към стила: актрисата призна, че обича да се облича красиво, но предпочита удобни дрехи: „ Ценя модата и съм приятелка с много дизайнери, които уважавам и се възхищавам. Но все още се чувствам като малко дете, което се облича, а дълбоко в себе си съм размъкнато 12-годишно момче, което просто иска да му е удобно и носи широки дрехи”.

За съвети актрисата често се обръща към дъщерите си, наричайки ги „най-големите ми учителки“: „Това е взаимен обмен на вдъхновение за стила”, казва тя.

Деми Мур има три дъщери от бившия си съпруг Брус Уилис: Румър, Скаут и Талула. Двойката се раздели през 2000 г. след 13 години брак, но Деми Мур и Уилис имат топли отношения и често прекарват време с дъщерите си. По-рано стана известно за романса на актрисата с готвача Даниел Хам, който е 13 години по-млад от нея. /БГНЕС