"Дейли Мейл" разкости Жана Бергендорф и компания: Българските участници в Евровизия са ужасни плагиати с калпави текстове

Британският вестник "Дейли Мейл" буквално сравни със земята тазгодишните представители на България в конкурса Евровизия.

Четири „награди” от антикласация за Евровизия отреди на страната ни коментаторът на „Дейли мейл” Джим Шели. Първата „награда” е в категорията „Най-лоши плагиати”, пише в. Труд.  Шели смята визията на Жана Бергендорф за взаимствана от американската изпълнителка на пънк и поп-рок Деби Хари, вокал на една от първите ню уейв групи – Блонди. В категорията „Най-лоша похвала” България е единствен „победител” с представянето на Бергендорф като „една от най-спорните български изпълнителки през последните години”. Третата „награда” за страната ни е в категорията „Най-мрачно въведение” за началото на песента Bones, която започва с думите “Love is like a black hole/everything is dark”. Последното „отличие”, което получаваме, е за най-лош текст на песента. Тук Шели дава за пример следната част: „I wanna be the re/Even if it burns/Offer up my bre”.