След целувката: Вратите за Кобрата никога не са били по-затворени

Ситуацията с целувката може би ще се извлекат и дивиденти - пари за Джени Суши и популярност за нашия боксьор, смятат Жени Калканджиева и Станислав Недков

Не може да става и дума за сексуално насилие при целувката на Кубрат Пулев. Това каза адвокатът Рада Лилова в ефира на Нова Тв по повод на целувката, с която завърши интервюто на Кобрата с местна журналистка Джени Равало, по-известна като Джени Суши. „Не става въпрос изобщо за сексуални отношения. Не смятам, че е обида, макар че е направено уж против нейната воля, да те целуне един мъж в еуфория, покачен адреналин. Не смятам, че има някакъв, макар и малък намек, за физическа близост и сексуалност”, добави тя.

Жени Калканджиева изрази мнение, че цялото това нещо е единствено и само за да се печелят пари. Тя допусна, че заведеното дело може и да спомогне за популярността на българския боксьор. 

"Може тя, без да иска, да му изпише веждите на Кубрат. По-скоро тя ще му помогне той да стане още по-популярен", коментира тя.

Станислав Недков смята, че ситуацията с целувката се използва и преекспонира, за да се спечелят някакви дивиденти. „едва ли една целувка може да притесни жена, която се снима гола за списание с наредено суши по тялото си. Оказва се, че това не е еднократен случай, а е неин бизнес. Тя има фирма за кетъринг на голо суши”, обясни той.

Журналистът Деян Веселинов изрази притеснението си, че е възможно да пострада професионалната кариера на Кубрат Пулев. Той обясни, че предстои изслушване на 14 май.

"Вратите за Кубрат не са по-затворени, отколкото преди една седмица. Мисля, че поука може да си вземе всеки", каза още Веселинов.

Тервел Пулев, братът на Кобрата, разпространи в социалните мрежи кадри, направени часове, след като Кубрат целуна репортертката Джени Суши. На тях се вижда как тя танцува в скута на мъж, гост на афтърпартито след победата на българския боксьор. 

В клипа се вижда, че Кубрат Пулев близо до Джени и нейния партньор, но присъствието му по никакъв начин не притеснява репортерката. 

Кадрите са публикувани с текст "03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!".