Георги Марков: Нинова и Манолова ще разцепят левицата, ще има две БСП-та - на Корнелия и на Мая

Ислямизацията нанесе тежък удар на Европа

Георги Марков

Георги Марков

„Ислямизацията нанесе тежък удар на Европа. Вижте какво става във Франция. Четири полицаи убити в гръб, подпалиха им „Нотр дам”, заяви Георги Марков пред Нова ТВ. „Гордея се, че съм софиянец. В рамките на ЕС няма друга столица, която 30 години да не е допуснала социалисти и либерали на власт. Личните качества и приличното поведение на Йорданка Фандъкова надделяха и тя победи”, сподели Марков. Той допълни, че всеки град има своите проблеми, както и София.

„На всички ни е ясно, че имаме нужда от още промени. Касиране на изборите няма как да има. Победата на ГЕРБ  по градовете е убедителна. От сега заявявам, че през 2021 г. Борисов ще спечели изборите”, каза още Георги Марков.

Той допълни, че ГЕРБ трябва също да направи своите избори. „Премиерът нека помисли докога ще толерира „Да, България”, смята Марков. „Сърдим се на Слави Трифонов, че е сложил заглавие на партията „Няма такава държава” и се питаме, ама как така. Ами няма друга държава, в която членовете на Висшия съдебен съвет се карат по между си 10 часа по телевизията пред цяла България. Няма държава, в която председателят на ВКС чете анализи”, каза още депутатът от групата на ГЕРБ. "Битката Манолова с Корнелия ще е много интересна. Ще има две БСП-та - на Мая и на Нинова. И ще си пишат писма, ще се карат на пленуми, ще се отлюспват. И това е", заяви Георги Марков", коментира Марков.