Георги Тошев върна на екран новинаря Косьо Филипов, сменя политиката със светски интервюта

Бившото лице на Нова ТВ и на фалиралата ТВ7 стана колега на Сашо Кадиев и на Деси Стоянова

Веселин Маринов и Косьо Филипов

Веселин Маринов и Косьо Филипов

Костадин Филипов, който стана известен като лице на новините по Нова ТВ, се завърна на малкия екран. Косьо започва собствена рубрика в предаването на „Преди обед“ на БТВ, където водещи са Александър Кадиев и Десислава Стоянова. 

Новинарят, който се занимаваше с политически интервюта и новини, вече ще прави интервюта всеки петък с певци и музиканти, които ще разказват истории, свързани с любимите си парчета. Поредицата на Косьо носи тематичното име „Разкажи ми с песен“. 

Припомняме, че след като напусна Нова ТВ, новинарят отиде в ТВ7. След фалита на КТБ и на медията обаче, Филипов се изгуби от ефира. Сега, очевидно продуцентът на токшоуто Георги Тошев е харесал идеята да се разказват веднъж седмично кратки истории, свързани с известни изпълнители. Днес извънредно Костадин Филипов направи „генерална репетиция“ и показа историите на Веселин Маринов. Певецът се готви за изява на един от най-големите круизни кораби в Европа, но преди да се качи на палубата ще мине през Полски Тръмбеш, където е инициатор на конкурс за млади дарования.