Гери-Никол извъртя номер на БСП - няма да пее за тях на Бузлуджа!

Парите за заплатения хонорар от 3500 лева ще ни бъдат върнати, заявиха сърдитите социалисти

Гери-Никол

Гери-Никол

Гери-Никол се е отметнала от ангажимента си да пее за БСП. Тя и певицата Дара бяха наети от “Позитано” 20 за концерт по време на международната младежка среща, която ще се проведе в Казанлък утре. С нея ще стартират събитията преди традиционния червен събор на Бузлуджа. Поканени са представители на младежките организации на сродните леви партии от 6 балкански държави, сред които и младежите на македонския премиер Зоран Заев.

За участието си Гери-Никол е сключила договор със соццентралата за хонорар от 3500 лв., разкриха запознати. Младата звезда обаче имала ангажимент във Варна за същия период. 

"Гери-Никол се отказа от участие. Парите за заплатения хонорар ще ни бъдат върнати", обясниха от "Позитано" 20. В средите на БСП има съмнения, че отказът е след натиск от страна на ГЕРБ.

Името на нашумялата певица се появи на афиш, рекламиращ събитието на комсомола, заедно с това на колежката ѝ Дара. На историческата поляна в неделя пък ще пее Горан Брегович. Преди това в Казанлък лидерката Корнелия Нинова лично ще поведе колоездачен пробег за купа “Бузлуджа 2018”.