Звездата от „Здрач“ Грегъри Бойс открит мъртъв заедно с приятелката му

Актьорът от „Здрач“ Грегъри Тайри Бойс и неговата приятелка са открити мъртви в дома му в Лас Вегас. 30-годишният актьор и 27-годишната Натали Адеподжу са починали заедно на 13 май, но причината за смъртта им не е оповестена досега от медицинската служба в Лас Вегас. По-късно семейството на Бойс пусна изявление в TMZ, което гласи: „Ние, като семейство на Грегъри Бойс, сме много натъжени от загубата. Той беше баща, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше светлината на целия ни живот и ние сме много натъжени от неговата смърт. Той беше много уважаван и отговорен човек. Винаги поставяше другите на първо място."

Двойката е намерена от братовчед му, съобщава порталът Метро.

TMZ съобщава, че в дома е намерено „прахообразно вещество“, но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас.
Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в „Здрач“, един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт). В емблематична сцена той губи контрол над камиона си на училищния паркинг и почти я смазва, преди Едуард (Робърт Патинсън) да се притече на помощ.

Двойката оставя след себе си 10-годишната дъщеря на Бойс, Алая, и сина на Адеподжу, Еджипт.

В сърцераздирателна публикация от 5 декември Бойс празнува 30-ия си рожден ден със съобщение, в което признава, че „не е мислил, че ще стигне“ до забележителната възраст.

„Не съм мислел, че ще успея да доживея 30 години. През годините като всички останали съм допускал грешки по пътя, но днес е един от тези дни, в които разсъждавам само върху страхотните моменти“, написа той.

В последния си пост миналата седмица той обяви любовта си към приятелката си в Деня на майката в САЩ, като заяви: „Честит ден на майката отново на дясната ми ръка, моята кралица! Обичам те.“

На Страница на GoFundMe семейството на Адеподжу в момента набира средства за подпомагане на транспортирането на тялото й обратно до семейния й дом. „Пишем това писмо, за да Ви уведомим, че нашата любяща дъщеря, племенница, сестра, братовчедка и приятелката Натали Адеподжу внезапно почина на 13 май 2020 г. в Лас Вегас“ пишат те. „В момента ние не желаем да разкриваме причината. Молим Ви да зачетете семейното ни желание."

Те продължават: „Натали имаше толкова много живот пред себес си. Тя оставя син, баща, двама братя и една сестра и множество семейства и приятели, които я обичат безумно“. /БГНЕС