„Гладиаторът“ Ръсел Кроу показа на семейството си "стария си офис" - римския Колизеум

снимка: senzacia.net

снимка: senzacia.net

Ръсел Кроу заведе децата си на обиколка в "стария си офис" - Колизеума в италианската столица Рим, съобщава „Дейли Мейл“.

58-годишният актьор, който се прочу с ролята на Максимус в култовия филм на сър Ридли Скот "Гладиатор" през 2000 г., се завърна към корените си две десетилетия по-късно със синовете си. Актьорът получи „Оскар“ за най-добър актьор за ролята си във филма, който спечели и наградата за най-добър филм.

Споделяйки групова снимка в профила си в Twitter, Ръсел позира с 31-годишната си приятелка Бритни Териот и синовете си Чарлз, на 18 г., и Тенисън, на 16 г., пред древния амфитеатър.

Той се пошегува в заглавието: "Водя децата да видят стария ми офис".

Звездата продължи обиколката си с Фонтана ди Треви, като го определи като едно от "любимите си места във Вселената".

Бащата на две деца, който ги отглежда заедно с 53-годишната си бивша съпруга Даниел Спенсър, изглеждаше спокоен, докато разглеждаше града.

Даниел и Ръсел се ожениха през април 2003 г. във фермата му в Нана Глен, Нов Южен Уелс. Те се разделиха през 2012 г. и финализираха развода си шест години по-късно.

Ръсел и новата му приятелка Бритни потвърдиха романса си с целувка на тенис корта още през ноември 2020 г. Смята се, че носителят на "Оскар" се е срещнал за първи път с бившата актриса на снимачната площадка на филма си „Broken City“ през 2013 г. В края на миналата година Ръсел и Бритни прекараха известно време в Тайланд и Малта, където той снимаше филм.

Кроу ще играе свещеник, борещ се с демони, в предстоящия свръхестествен трилър „The Pope's Exorcist“. Филмът е базиран на публикуваните мемоари на Габриел Аморт и ще бъде режисиран от Джулиъс Ейвъри, който е най-известен с филма на ужасите „Overlord“ от 2018 г. Ръсел се превъплъщава в образа на отец Габриел Аморт - реално съществуваща личност, работил във Ватикана и извършил 60 000 екзорсизма. Смъртта му предизвика национален траур в Италия, където около 500 000 души посещават екзорсиста всяка година.

"Да работя с Ръсел е сбъдната мечта", казва младият австралийски режисьор Ейвъри пред „The Hollywood Reporter“. /БГНЕС