Графа и Михаела Филева първи откликнаха на предизвикателството на посланик Херо Мустафа

Родните изпълнители пуснаха клипове със свои любими парчета

Влади Ампов - Графа

Влади Ампов - Графа

Графа и Михаела Филева са първите български звезди, които отговориха на предизвикателството на посланик Херо Мустафа, отправено вчера с цел да бъде  популяризирана българската музика.

Графа се включи с изпълнение на песента "Прилив и отливи".

"С благодарност за признанието приемам предизвикателството на посланик Мустафа! 

Ще изпълня част от песента "Приливи и отливи", която написах за Михаела Филева. Така предавам предизвикателството към нея", написа на страницата си във Фейсбук популярният български певец.

Михаела Филева също реагира спонтанно и пусна клип, в който пее песента на Остава "Шоколад". По този начин певицата, която съвсем скоро издаде новото си парче и видеото към него "Родена с късмет", предизвика Свилен Ноев да се включи в инициативата за популяризиране на качествената българска музика.

Американският посланик в България Херо Мустафа и две нейни колежки от американското посолство вчера пуснаха клип, в който "изпълняват" българската песен "Приятели завинаги". Парчето е на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов. Чрез видеото  Херо Мустафа отправи предизвикателство към тримата музиканти в инициатива за популяризиране на българската музика.

Клипът бе публикуван във Фейсбук страницата на Американското посолство в София.

"Предизвикателството започва! Посланик Мустафа и нейната дипломатическа група изпълняват любима българска песен и предизвикват трима български певци да отговорят. Кой е предизвикан? Коя е песента? Ще бъде ли прието предизвикателството?", гласи постът, който публикуваха на страницата си във Фейсбук от американското посолство у нас.

Орлин Павлов и Любо Киров също споделиха клипа на американското посолство, но все още не са отговорили на предизвикателството със свои изпълнения.

(източник: Dir.bg)