Helloween се завръщат с ново турне, включиха в него и България

Идват у нас с новия си албум и всичките си хитове

снимка: dir.bg

снимка: dir.bg

След огромния успех на "Pumpkins United", хеви метъл легендите HЕLLOWEEN се завръщат с новото турне United Alive Tour Part II, което идва и в България на 12-и ноември 2020-а година. 

Helloween, чийто нов албум ще излезе в края на лятото, тръгват на ново световно турне през септември. Освен новите песни, от все още неозаглавения албум, групата ще изпълни и най-големите си хитове в оригиналния си състав, воден от вокалното трио Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen.

"Световното турне Pumpkins United ни обедини и затвърди като истинска банда. Много сме запалени по създаването на новия си студиен албум. Чисто творчески е изключително вълнуващо", споделя вокалистът Andi Deris.

"Беше адски забавно да създадем шоу от албумите ни за първото турне. Сега с новия албум ще можем да надградим това. Разбира се, ще включим и някои от класиките ни, особени онези, които не успяхме да изпълним миналия път", допълва Markus Grosskopf.

"Обратната връзка, която получихме беше изумителна. Да чуеш думите "това е шоуто на живота ми", ти дава силата да предложиш на феновете нещо повече. Така, че да се готвят за следващия рунд!", завършва Sascha Gerstner.

(Източник: dir.bg)