Хороскоп за месец март

Какво вещаят звездите

Овен

През март, родените под знака на Овен ще се зарадват на добри новини свързани с пари или с финансов документ. Няма да ви липсват и любовни вълнения, но тяхното разнообразие като емоции ще бъде голямо.

През този месец ще имате желание и възможност да разрешите битови или имуществени проблеми в дома си. Ще можете да се зарадвате с материален успех или придобивка, с нова подредба в дома си и др.

През този пролетен месец ще възникнат нови обстоятелства или нови цели в живота ви, които ще бъдат съобразени със ситуацията в страната, където живеете. Те може да променят някои взети досега решения или споразумения.

През март ще очаквате нови хора на работното си място, или нови клиенти, ако работите в сферата на услугите или търговията.

През този месец може да развиете едно интересно приятелство чрез позцията, която имате на работното си място, което ще бъде поради общи интереси или занимания извън работата ви.

Леки здравословни неразположения могат да ви притеснят и да ви накарат да си създавате прибързани диагнози за състоянието си. Отделете специално внимание на хроничните си заболявания.

През март ще имате различни поводи за събирания с роднини или с приятели. Предстои ви да преживеете интересни моменти със специални за вас хора.

През този месец ще бъдете окрилени от развитието на ваше романтично приятелство или любовна връзка.

Ще възникне временно напрежение около пари, които ще очаквате да получите най-вероятно чрез документ.

Мъжете Овен ще разговарят с приятели във връзка с различни идеи или планове, от които ще очакват някакви доходи или друга някаква изгода.

Жените да бъдат предпазливи в думи или обещание на млад мъж. Искреността или силното желание от ваша страна за нещо, може да срещнат неразбиране и опит за измъкване от деликатна ситуация.

Телец
За родените под знака на Телец, март ще се запомни като един изпълнен с работа месец. Ще възникнат нови ангажименти, възможности за по-добри доходи или изява и др.

Дори да не промените основната си работа, сега ще имате възможност да се облагодетелствате по някакъв начин или да получите задоволство от добре изпълнена задача, проект.

Ако започвате нова работа, то ще имате възможност да постигнете важен прогрес и напредък.

Разбира се, не всичко ще бъде перфектно през този месец. Мнозина от вас ще преживеят финансови притеснения.

Новина свързана с някаква загуба на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог може сериозно да ви обезпокои и разстревожи.

През този месец внимавайте повече при работа с документи от финансов характер, които са важни за вас и за семейството ви.

През март ще преживеете емоционално една неприятна новина свързана с момче или с млад мъж, когото познавате.

Събития от миналото, които сте преживели с много драматизъм или сълзи, ще се окажат добре планиран сценарий от някой, когото познавате. Възможно е да сте преминали през трудности подведени от една интрига или добре подготвена лъжа.

Спор или противопоставяне с дете или млад човек от семейството може да има връзка с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас.

Мъжете Телец ще имат добри перспективи за развитие през март. Пазете се от излишно физическо или психическо натоварване. Този месец ще благоприятства действия свързани с лечение, терапия и др.

Жените ще се зарадват на нещо, което ще купят лично за себе си. Ще имате действия или разговори от имуществен характер с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, важните новини, събития и емоции през този месец ще имат връзка с пътуване или с хора от близки и далечни места.

През март мнозина от вас ще преживеят интересна среща с жена, която не живее в същия град или село като вас.

Този месец обаче вещае неприятно събитие, което може да промени предварителните ви планове за бъдещето или живота ви като цяло. Голяма част от Близнаците ще преживеят един неочакван обрат в живота си.

В работата или в бизнеса ви ще имате по-голямо натоварване, но приходите ви ще бъдат много добри. Използвайте възможностите да реализирате всяка една ваша идея или проект.

През този месец ще се успокоите относно тревоги и притеснения, които имате за ваши стари или нови приятели. Може дори да преживеете неочаквани приятни емоции или събития свързани с тях.

През март вашия късмет ще бъде неотлъчно с вас почти през целия месец.

Под една или друга форма ще ви насочва към някои важни решения и действия. Ще ви помогне да реализирате свои очаквания и надежди, но само тези, които имат бъдеще, а не такива, които са плод на ваши мимолетни капризи или емоции.

През този месец ще имате повече разходи свързани с деца. Възможни са и други финансови ангажименти с тях.

Март носи повече домашни или битови ангажименти. Ще имате възможност да реализирате подобрения в дома, да се погрижите за някакъв имот или да осъществите преместване в друго жилище.

Раздавайте щедро любов на хората около вас. Създавайте приятни емоции! Скоро ще разберете, колко важно е това.

Жените Близнаци ще вземат важни решения, които ще им помогнат да разрешат някои лични тревоги. Важни за вас ще бъдат отношения свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Мъжете ще имат своите спадове в настроението, което ще е свързано с усещане за несигурност, безпокойство или страх за бъдещето.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през март ще ви отврати лицемерието на жена, с която имате ежедневни контакти, най-вероятно в средата, където работите или живеете.

Моят съвет е да избягвате задълбочаването на проблемите си с нея, тъй като тя ще бъде човек, който няма да се поколебае да направи живота ви още по-труден.

Март, като цяло ще бъде благоприятен месец за промени. Ще можете да завършите един проект или важен етап на личностното си развитие, да отворите врата за развитие на нов план, нов проект или нов житейски период.

Тази голяма промяна в живота ви вероятно е съпътствана от други по-малки, които вече са създали необходимата основа, на която ще стъпите, за да продължите напред.

През този месец ще имате полезни за вас срещи, разговори или ще преживеете важни събития свързани с дъщеря, внучка или с друга млада жена.
Март носи повод за събиране свързано с бебе или с малко дете.

Притесненията ви свързани с мъж, независимо дали е ваш роднина или не, ще се окажат напразни, прибързани в заключенията, които сте си направили.

Този месец ще изиска от мнозина от вас да направите равносметка на любовния си или брачен живот.

Може би, точно сега е времето да направите някои промени, да вземете важни решения, които да ви помогнат да запазите любовта си или да ускорят една раздяла с човек, към когото вече нямате чувства.

Действията на един мъж (приятел или колега) могат да ви наранят емоционално, но това ще бъде вследствие на неговите прибързани действия и реакции, а не поради негативното му отношение към вас.

Жените Рак ще имат достатъчно семейни ангажименти и грижи, за да разпиляват времето си с неща, които нямат стойност. Жена над 35 годишна възраст, която е ваша роднина ще бъде причина за динамични разговори, специфични грижи или друг някакъв сериозен ангажимент.

Мъжете ще са нестабилни в моменти, в които ще трябва да вземат решения. Това особено ще бъде видно при ситуации свързани с деца или с по-млади хора.

Лъв
Ако сте родени pод знака на Лъв, март ще ви зарадва с някакви пари, които за всеки от вас ще дойдат от различен източник. В голяма степен те ще ви помогнат да приключите с някои забавени плащания, с разрешаването на някакъв проблем и с други важни за вас финансови дела.

Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови документи от всякакъв характер.

През март на изпитания ще бъде поставена ваша любовна връзка поради неясни или необясними действия на вашия партньор. Възможни са здравословни проблеми свързани с вашия брачен или романтичен партньор.

През този месец ще търсите най-доброто разрешение на ваш битов или имотен проблем.

Ще търсите различни начини да приключите с важни за дома ви задачи свързани с комфорта, с битова техника и други материални вещи. Това ще бъде благоприятно време за преместване в ново жилище.

През този месец ще присъствате на семейно или приятелско събиране, което ще изиска от вас избор на подходящ подарък.

През март мнозина от вас ще имат причина да преживеят задоволство или да получат признание за добре свършена работа и постигнати успешни резултати.
Ще имате добро развитие на ваши семейни или професионални отношения с човек роден под въздушните зодиакални знаци.

През този месец ще се преживее кратка стресова ситуация свързана с момче или с млад мъж от семейството ви, от кръга ви познати или приятели.

Като цяло през март се пазете от прибързани или рискови действия и решения. През този месец успехите ви ще дойдат чрез вашето търпение, мълчание и изчакване естественото развитие на някои събития.

Жените Лъв ще се наложи да се откажат от една своя идея свързана с пътуване. Причина за тов аможе да бъде една неприятна новина или събитие, което ще има връзка с мястото, за където сте планирали да пътувате.

Мъжете трудно ще контролират емоциите си, когато една неприятна новина ги изненада. Всичко ще е много по-лесно, ако първо проверите информацията, преди да създавате проблеми с кръвното си налягане.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, за вас месец март ще бъде време, в което ще бъде добре да се фокусирате върху стабилизирането на любовната си връзка и с разрешаването на неприятности или трудни за реализация планове свързани с нея.

Изпитанията ще ви покажат доколко сериозни и стабилни са вашите отношения.

За някои от вас проблемите в любовта може да се дължат на намесата на хора, които са против вашите отношения.

През този месец ще възникне неочакван ангажимент свързан с родител или с друг член на семейството ви. Най-вероятно това ще има връзка с неочаквани събития в техния живот.

През март ще имате срещи или събирания, в които ще се разискват важни предимно финансови въпроси, предстоящи големи разходи на пари и др. Това ще са неща, които ще засягат цялото ви семейство.

През този месец неочаквани събития ще пренаредят ваши приоритети и планове до края на годината.

Събития свързани с хора родени под водни зодиакални знаци ще са в основата на някои важни решения или промени.

Това ще бъде благоприятен месец за съдебни или юридически дела и ангажименти.
През този месец ще присъствате на важно събитие свързано с момиче или млада жена, като: рожден ден, успех в някаква изява, годеж или сватба и др.

През този месец ще преодолеете някои страхове свързани с развитието на ваши професионални или политически проекти.

През този месец следвайки интуицията си ще успеете да се измъкнете от един инцидент или стресова ситуация.

Жените ще се наложи да помогнат на близък мъж от семейството във важна за него ситуация.

Мъжете ще трябва добре да обмислят всяка своя стъпка свързана с уреждане на документи или с пари.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, този месец ще възникнат противопоставяния с приятели или бизнес партньори, които живеят в друго населено място.

През март внимавайте с транспорта, който ще използвате в ежедневието си, независимо дали имате собствен автомобил или използвате обществен транспорт.

Много противоречиви ще бъдат и семейните ви отношения. Понякога ще възникват спорове за незначителни неща, които след това трудно ще можете да потушите.

През март внимание ще изискат отношенията ви с хора родени под земните зодиакални знаци.

Новите ви познанства ще са краткотрайни или с някаква определена цел.

През март ще ви се наложи да се разделите с някои хора, с някои ваши мечти или планове. Това не бива да бъде причина да сте конфликтни, депресирани или с лошо настроение.

Тези промени и преживявания имат за цел да ви освободят от ненужното и спъващо развитието ви хора или неща.

Мислете по този начин и избягвайте да се оплаквате или да товарите хората около вас с проблемите си.

Някои от хубавите събития през този месец ще имат връзка с вашата работа, с някои промени в нея или с получаването на предложение (възможност) за нова по-добра позиция.

Положително развитие ще имат ваши контакти с държавни институции, свързани с разрешаване на имотни дела, данъци, документи и др.

Очакванията ви свързани с приходите през този месец ще се реализират и дори са възможни допълнителни приходи.

Мнозина ще се зарадват на документ или договор от финансов характер.

Март ще бъде запомнен с радостно събитие в дома или в семейството ви или със събиране по специален повод.
Мъжете Везни ще трябва да подкрепят или да помогнат на момче или мъж от кръга си роднини във важен за него момент.

Жените ще се ангажират с важни дела, свързани със собствените им деца или внуци.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е месец, в който ще имате повод да празнувате специално събитие свързано с момче или с млад мъж, който е ваш роднина или приятел.

През този месец ще имате много повече срещи или събирания с хора предимно от кръга ви приятели. Поводите ще бъдат най-различни и ще касаят важни събития във вашия или техния живот.

Това ще бъде благоприятен и интересен за вас месец с възможности за създаване на нови познанства, романтични, социални или професионални контакти.

През този месец обърнете по-специално внимание на разговорите или събитията в живота на момиче или млада жена, която може да бъде ваша дъщеря, сестра, внучка или друга роднина.

Събитията в нейния живот носят промяна в живота ви, за която тя ще се нуждае от някой, който да я разбира, съветва и подкрепя.

През март наблюдавайте внимателно личния живот на собствените си деца, където може да възникне сложно събитие свързано с нежелана намеса в техния живот от страна на други хора.

През този месец мнозина ще преживеят някакъв вид загуба, което ще се превърне в шанс за нещо ново в живота ви.

Ще имате динамична комуникация с човек, с когото ще имате да уреждате финансови неща или документ. Едва ли ще възникнат някакви усложнения в този план.

Покана или предложение свързано с работа или с допълнителен някакъв ангажимент ще изиска от вас по-голямо внимание, преди да дадете своя отговор.

През този месец ще ви се наложи да се погрижите за здравето на човек, който е роден под земен зодиакален знак.

Мъжете Скорпион ще отделят повече от обикновеното време за срещи и събирания с приятели. Като, че ли след дългата зима имате желание да заредите батериите си с повече енергия и нови емоции.

Жените ще трябва да са по-предпазливи със собствените си чувства и емоции, тъй като те могат да ги вкарат в нежелани отношения или ситуации. Ако сте обидени или ядосани на някого, не търсете реванш.

Негативната ви енергия насочена към този човек, ще се завърне с много по-голяма сила към самите вас.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е месец, в който помощта или подкрепата на човек, който е ваш близък приятел или роднина, ще спомогне за постигането на важен за вас успех.

Една такава личност ще ви помогне да спечелите по един неочакван начин във важна ситуация или при реализирането на една идея (план).

Този месец ще се запомни с напрежение в домашните ви отношения, основно поради имотни или битови проблеми, неуредици, грижи за имот, които трябва да бъдат осъществени максимално бързо. Възможно е да ви се наложи да похарчите пари, които не сте планирали като разход, за да уредите такива неща.

През този месец приятни емоции ще възникнат около жена, която е ваша приятелка или колежка.
Всъщност успеха или специалното събитие, което и се дава да преживее през този месец ще има някакво влияние и върху вашата съдба.

Изненадите през този пролетен месец могат да дойдат чрез новина свързана с раждането на бебе или да имат връзка с неочаквано събитие свързано с млад родственик.

Една от неприятните новини през март ще има връзка със здравето на мъж, когото лично познавате.

В работата си ще имате поводи да се чувствате доволни от постигнатото. Ще имате възможност да постигнете добри резултати или печалби. Ще имате възможност за добро представяне или ще получите важна за вас похвала.

Този месец може да се запомни с пътуване, свързано с гостуване в дома на роднини или приятели. Разбира се, възможно вие самите да посрещате гости в дома си.

За вас представители на зодиакалния знак Стрелец, ще бъде важно да избягвате негативни или песимистични настроения през този месец, да се товарите с тревожни очаквания за бъдещето си и да не допускате страх в мислите си.

Мъжете Стрелец ще се ангажират с важна дейност заедно с друг мъж от семейството или от близкия кръг приятели.

Жените ще отложат една идея свързана с пътуване. Възможно е да преживеете емоционална болка свързана с неприятна новина от друг град или държава.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през март може много чувствително да преживеете някои проблеми в дома или в романтичните ви отношения. Ще сте докачливи и ще се обиждате лесно от всеки негативен коментар за вашите действия.

През този месец ще вложите повече енергия в създаването на комфорт в личния си живот. Това не означава, че ще бъдете егоисти и няма да се съобразявате с хората около вас, но така или иначе вашите желания ще бъдат „обгрижвани“ с предимство.

През март ще възникнат нови професионални възможности (ако търсите такива), за които ще сте благодарни на информацията и съдействието, които ще получите от човек около вас.

Образованието на дете или внуче ще бъде причина за възникване на някакви допълнителни ангажименти през този месец.
През март ще преживеете леки здравословни неразположения.

През този месец бъдете готови за новите неща, които ще се появят в живота ви. Използвайте шансовете, които ще възникнат през този месец, дори да сте готови за тях. Тяхната поява ще е изненадваща, но не бива да се изпуска. В тези събития голяма роля ще изиграят хора, родени под знака на водните зодиакални знаци.

Месец март ще бъде благоприятно време за пътуване, стига да имате ясна цел и да не разпилявате време и ресурси поради липса на организация.
Контактите ви с хора от други населени места ще ви донесат неочаквани успехи и преживявания.

Ваши познанства с хора от друг град или държава ще има благоприятно въздействие върху вашите лични или професионални планове, най-вероятно чрез информацията, която ще получите от тях.

През март ще можете да разрешите финансови проблеми, които като цяло няма да бъдат сложни или твърде драматични.

Мъжете Козирог може сами да си причинят някаква загуба или неприятна емоция, поради допускане на грешки от прибързаност и недоглеждане на важни детайли.

Жените ще се ангажират с някакво събитие или събиране, най-вероятно свързано с роднина от мъжки пол.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е месец в който ще възникне неприятно противоречие с човек от кръга ви приятели. Спора или конфликта между вас може да касае едно пътуване или други важни дела свързани с хора, от различни разстояния.

През този месец избягвайте да давате лични вещи и най-вече личния си автомобил за ползване от друг човек.

Март ще бъде благоприятен месец за уреждане на финансови дела, които касаят документи, договор и др. Мнозина представители на Водолей ще се зарадват на неочаквани пари, които ще получат чрез банков трансфер или чрез някакъв документ.

Този месец ще бъде важен за плановете, които ще имате с жена, която ще ви помогне или ще ви съдейства по някакъв начин във важни за вас битови или семейни ангажименти.

За някои от вас през март внезапно ще възникне ангажимент свързани с имот на родители, с наследствен имот, с жилище, което използвате през почивните или ваканционните дни и др.

През март може да вземете неочаквано решение за продажба на собственост или вещи, които притежавате.

Този месец ще благоприятства възстановяването на позабравени отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Вероятно това ще се случи чрез социалните мрежи или чрез ваши общи познати.

През март ще ви изненада телефонно обаждане от неочаквано място.

Любовният живот на представителите на зодия Водолей ще бъде емоционален, с положителни и с неочаквани преживявания. Важно развитие ще имат ваши романтични отношения с партньор роден под земен зодиакален знак.

Жените Водолей ще се разстроят от една неприятна новина отдалеч или свързана с човек, който живее на село, в друг град или държава. Внимавайте при пътуване през този месец.

Мъжете ще имат няколко благоприятни шансове за изява в работата или в бизнеса, с който са ангажирани. За вас март може да бъде време на промени, които ще настъпят неочаквано за вас в живота ви.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, за вас март ще се запомни като напрегнато време, с повече напрежение в ежедневието ви. Ще възникне конфликт с човек или с институция, с които ще трябва да уреждате някакъв финансов документ, договор или плащане.

Като цяло през март ще преминете през период на нестабилност по отношение на парите в семейния бюджет, затова бъдете предпазливи с разходите си и ги планирайте добре.

През този месец ще направите важна покупка за дома си, от която вие или семейството ви ще имате нужда.

През този месец мнозина от вас ще бъдат ангажирани с имотни дела или с друг вид собственост, с промяна на жилище или с промени в дома, в който живеете и др.
През март ще търсите изход от една неприятна ситуация свързана с инцидент или с някакъв вид авария на работното ви място.

Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела и ако сте ангажирани с такива не пропускайте детайли, уговорки и споразумения.

Някои от неочакваните преживявания през този месец могат да бъдат свързани с получаването на неочаквани пари от работа, от допълнителен професионален ангажимент или чрез някаква финансова институция.

През март ще преживеете промяна в планове свързани с пътуване, което няма да създаде напрежение или друг някакъв дискомфорт.
Ако отсъствате от дома си през този месец, това ще бъде само по-приятен повод или с цел гостуване в дома на роднини или приятели.

Мъжете Риби ще имат няколко важни срещи с други мъже, които ще са предимно от делови, бизнес или финансов характер.

Жените ще имат сериозна амбиция да постигнат един важен резултат в работата или в бзинеса си. Да докажете своите умения или знания, да си осигурите шанс за едно по-добро заплащане в бъдеще или за преместване на по-висока позиция.

Източник: astro.velida.net