Изпълнителният директор на "Левски" стресна феновете

Иво Ивков, снимка: Topsport.bg

Иво Ивков, снимка: Topsport.bg

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков бе във Велико Търново, за да промотира инициативата “Левски на левскарите”, която има за цел българският гранд да стане собственост на феновете, пишат Факти.бг.

“Връщам се като човек, който представлява Левски, с мисията да отворя вашите сърца отново за една голяма мисия, с която сме се нагърбили и която без вас и хора като вас е обречена на неуспех, независимо колко силно, слабо и именувано е ръководството на Левски и екипът. Доказахте последните месеци и години, че няма по-важно в този клуб от неговите привърженици в цялата страна. Това е вече доказано. Трябва да се сплотим, трябва да тръгнем заедно по един път, който трябва да начертаем.

Да преминем най-тежкия момент, който е сега и следващите два-три месеца - възлови, критични. Изключително тежко положение. От всичко, което виждам, имаме силите и само ние можем да се хванем за яките и да се извадим от калта, в която сме в момента. Има първите наченки. Крайната цел на новото сдружение е един ден да придобие мажоритарния пакет и да стане собственик на клуба. Да излъчва ръководството и да подпомага финансово клуба. И това ще бъде основната му дейност. Защото Левски е бранд, Левски е невероятен инструмент за бизнеса на умните хора”, каза Ивков пред запалянковците в Търново.