Всяка събота гостите на Пампорово ще гледат на живо специално подбрани изпълнители

Сред тях са Камен Донев, Тони Димитрова, група Акага и театрални постановки

Пампорово обяви два промоционални периода за цените на лифт картите и ски услугите през януари, съобщиха от "Пампорово" АД.

От 6-и до 10-и и от 13-и до 17-и януари включително са в сила по-ниски цени за лифтовете и различни услуги в курорта, като дневната лифт карта през тези дни ще струва 52 лв. за възрастен и 31 лв. за деца. На 11 януари се открива "Културен Афиш Зима 2020" в Пампорово, който се прави за първи път в курорта и ще представи на сцената на зала "Родопи" в Конгресния център на хотел "Перелик" девет водещи спектакъла, театрални и музикални събития.

Пищният шоу спектакъл "Една нощ с хитовете на Бродуей" е избран за начало на зимната културна програма в ски курорта. Бляскавият вариатетен спектакъл на Музикален театър- София ще гостува в Pamporovo Convention Center на 11 януари от 20.45 часа.

Всяка събота през януари и февруари, гостите на Пампорово и местните жители ще могат да гледат на живо специално подбрани постановки и изпълнители, сред които Камен Донев с моноспектакъла "За народното творчество", Тони Димитрова, група Акага и театралните постановки "Аз, досадникът", "Мъжът на жена ми" и други. Събитията от културния календар ще се провеждат в Pamporovo Convention Center в хотел "Перелик" с начален час 20.45.

Условията за ски в Пампорово - Мечи чал са много добри след снеговалежите през последните дни, уточняват от "Пампорово" АД. Отворена е значителна част от пистите, включително и ски зона "Мечи чал" над Чепеларе.