Какво да подаря за Коледа?

10 идеи как да зарадваме и себе си

Коледните празници наближават, а въпросът - “Какво да подаря?” - остава. Големи и малки магазини предлагат изобилие от намаления и атрактивни стоки, но решение не се намира. Често отговорът се намира на местата, на които най-малко сме очаквали, че биха привлекли вниманието ни.

Ето 10 идеи за подаръци, които бихте искали да запазите за себе си.

Коледните празници изискват от нас десетки идеи за подаръци, заради които много често забравяме за себе си. Как да зарадваме себе си, докато избираме подарък за близките, вижте в 10 идеи за подаръци, които да вземете и за себе си.

Шапка или ушанки, за студените зимни дни

Колкото и банално да звучи, никога не бихте сбъркали с шапката. Тя влиза в употреба на всеки, особено ако навън се сипе бял и пухкав снежец. С подаръка си със сигурност ще покажете загриженост, любов и ще внесете топлина през зимата на някой от най-близките ви хора.

Коледни чорапки

Няма нищо по-приятно от коледен дух по Коледа. Чорапите с коледни мотиви определено допринасят за това, а като допълнение се грижат да ни е топло у дома. А какво по-хубаво от чифт коледни чорапи и за вас.

Ръкавици с коледни мотиви в комплект с шал

Както отбелязахме грижата за това да ни е топло през зимата е ключов фактор този сезон. Какво по-хубаво от това да се погрижите за любимия мъж - било то съпруг, гадже, баща или дядо. Те ще оценят вашата загриженост.

Коледна свещ

Подобен подарък е много практичен и може да се хареса много на колега в офиса, на който трябва да направите подарък за коледното парти. Свещите са много популярен аксесоар през този сезон, а луксозните варианти със сигурност ще се харесат на всеки.

Меко одеяло за студени зимни дни

Зимата е от сезоните, които изискват от нас по-дълъг престой у дома. Тогава непременно прибягваме към любима книга, чаша горещ шоколад и канелени сладки. В такъв момент няма нищо по-приятно от това да се завием с меко и топло одеяло. Така подаръкът ви може да напомня за вас.

Коледни украшения за елха

Украшенията за Коледа могат да послужат доста добре за подарък на колега или група от приятели и познати. При групова размяна на подаръци бюджета е съкратен, а идеите често се повтарят. Коледните играчки за елха са един много подходящ подарък за такъв повод.

Играчка

И не тук нямам предвид традиционните детски играчки, които струват десетки левове. Играчките, които са с изцяло коледна тематика - дървени и музикални тематични фигурки. Те създават настроение и ни пренасят в миналото, когато са били част от детските игри.

Коледна декоративна възглавничка

Малко нестандартно звучи, но е страшно тематично. Все пак идеята на коледните подаръци е да напомня за празника. Подобни възглавнички можете да откриете почти навсякъде, а цената им често не е голяма. Могат също да бъдат съчетани и с друг подарък.

Пуловер с коледна тематика за двама

Това е перфектният подарък за най-добър приятел или гадже. И тук можете да закупите подобен и за вас. Няма по-забавно нещо от това да излезете с приятел навън и да сте с еднакви пуловери.

Семейна вечер заедно 

Този подарък не изисква много, а само малко време за семейството. В забързаното ежедневие често забравяме за семейството, което ни чака да се обадим или да наминем за уикенда. Коледа е семеен празник, който да ни припомни, че семейството е най-важно.

https://www.vesti.bg