Тази зима: класически гримове, небрежни прически и металикови отблясъци

Източник: Pinterest.com
Как да сме в крак с всички актуални тенденции в грима, модата и аксесоарите тази зима? Това разкрива Natali’s Beauty.

Тенденциите в грима

Тази зима се очертава сезонът на класическите гримове. Една от най-често срещаните визии на модните подиуми, представящи тенденциите за зима 2017/18, е вдъхновена от жената през 40-те – със сладострастни червени устни и очна линия, която повдига окото и прави погледа закачлив.

Освен това ще видим и много металически отблясъци по клепачите, които подсказват за предстоящите празнични дни и вечери. Един по-смел тренд пък представя класическа очна линия, но в закачливи омбре преливки в кралскосинята гама.

Косата

Стане ли дума за прически, един от основните трендове си остава небрежно разхвърляната коса. Или както я описват коафьорите – сякаш току-що измита и съвсем набързо изсушена със сешоар.

За радост на всички дами се запазва и кокетният тренд на плитките. А ако говорим за цветове – категорично цялата 2017-а година е годината на русия цвят във всичките му нюанси.

Аксесоарите

За тази зима аксесоарите са решени основно в златно, като най-вече се акцентира върху украшенията за коса, които са великолепни и страхотно решение за коледното или новогодишно парти.

Маникюрът

Стане ли дума за маникюр, трендът е към красивите нокти в средна дължина с уж хаотични, но много красиви краски.

Дрехите

За тази зима особено актуални ще бъдат студените металикови отблясъци на среброто и стоманата. Тях ще наблюдаваме по всички елементи на облеклото – през поли, панталони, рокли, та до връхни дрехи и зимни обувки. Освен това ще се прокрадне и един малко по-параден и празничен елемент, който определено не е за ежедневието и подхожда само на смелите дами и специалните поводи, а именно перата.
За всекидневието пък модните експерти на "Вог" са категорични, че дънковите облекла – от глава до пети ще бъдат хит.

А наред с тях е добре да изберем още поне едно плетиво в млечно бял цвят – пелерина, жилетка или защо не огромен oversize пуловер.