Кобрата очаква изслушването по жалбите на Суши и Дину на 14 май

Съдбата на Кубрат Пулев - в ръцете на Атлетическата комисия в Калифорния

Атлетическата комисия на щата Калифорния продължава да държи в ръцете си съдбата на боксьора Кубрат Пулев. Изслушването след скандалната целувка с репортерката Джени Суши  предстои на 14 май. След това ще стане ясно има ли кариерата на българина бъдеще отвъд Океана.

В Атлетическата комисия на щата Калифорния има заведени две жалби срещу Пулев.

Едната е от репортерката Джени Суши, която се оплака от сексуално посегателство след като Кобрата я целуна по устата след мача с Богдан Дину. Заради скандалната целувка същата тази комисия спря лиценза на боксьора на територията си. Втората е от самия Дину, който пък се жалва за неправомерно отсъдена победа на Кубрат Пулев.

Ако молбата на румънския щаб бъде удовлетворена, резултатът от мача ще бъде анулиран. Това означава, че няма да се брои както победата на Кубрат Пулев в официалното му боксово досие, така и загубата на Дину в неговото. Румънците се надяват, че ще получат възможност за реванш с българина и опцията да му отнемат правото да се бие с Антъни Джошуа за световната титла в IBF.

От няколко дни Кубрат Пулев и неговата половинка - певицата Андреа, вече са в Лас Вегас. Докато изчакват заседанието на комисията Андреа публикува поредна секси снимка, която накара дори медиите зад Океана да пишат за нея.
 
(Източник: Гонг.бг)