Кои са звездите, контактували с заразените Том Ханкс и съпругата му по време на снимки в Австралия

Снимките на филма за Елвис Пресли спряха след съобщението, че звездната двойка е станала жертва на Covid-19

Том Ханкс и съпругата му

Том Ханкс и съпругата му

Актьорът Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън обявиха, че изследванията им за новия коронавирус са дали положителен резултат в неделя, докато са били на снимки в Австралия. Това поставя в опасност и други хора от екипа на филма за Елвис Пресли, съобщи в. "Мирър".

Режисьорът и продуцент на филма Баз Лурман несъмнено е бил в контакт с актьорите. Той ще трябва да се самоизолира, ако прояви симптоми. Възрастта му от 57 години е малко под рисковата, която е 60 години, предава БТА.

Актьорът Руфъс Сюъл, който е в ролята на бащата Върнън Пресли, изглежда още е в САЩ и не е контактен.

За Остин Бътлър, който е в ролята на Елвис, също не е известно да е пристигнал в Австралия. Той обаче е близък с актрисата Оливия Деджонг, която играе Присила Пресли. Двамата позираха за селфи на 2 март, което показва, че може да са заедно в Австралия. Ако това е така, и двамата трябва да си направят изследвания за коронавируса.

Маги Джиленхол сподели в Инстаграм, че се подготвя за борба с вируса - заредила е хладилника си с бульон заради съдържащите се в него витамини, минерали и аминокиселини.

Снимките на филма за Елвис Пресли спряха след съобщението, че Том Ханкс и Рита Уилсън са болни.

Двамата актьори са настанени в болница в Куинсланд, съобщи Асошиейтед прес. Том Ханкс страда от диабет тип 2. Синът им Чет Ханкс написа в социалните мрежи, че родителите му са добре.

Тъй като двамата актьори в събота са били в операта в Сидни, помещенията й се почистват с болничен дезинфектант. В залата, където е пяла Рита Уилсън, е имало около 207 души, съобщи ДПА.

Феновете, правили си селфита с Том Ханкс, не би трябвало да се паникьосват.

В Австралия има повече от 120 заразени с новия коронавирус, а смъртните случаи са три.