БСП громи мизерията и грабежа под звуците на Интернационала! Нещо като "вълци за спасяване на агнетата"

Няма да ви ръкопляскаме по нареждане, г-н Бойко Борисов, ние сме горди българи, извика Нинова сред руски и червени знамена

С "Интернационала" завърши иначе най-проевропейската реч на лидера на БСП Корнелия Нинова напоследък, произнесена на митинга срещу  мизерията и грабежа, организиран от социалистите.  Нещо като "вълци за спасяване на агнетата", но още по-яко. 

Последва "Ние сме на всеки километър", но за много малко,  след това някакво диско. После социалистите от цялата страна бяха поканени да се почерпят по случай Денят на свободата на словото, която била застрашена. Но не от тях и олигарсите им, от други.  Почерпиха хората с в. "Дума" и др. подобни, които едва ли им се усладиха. Под звука на песните на "Сигнал" и други групи. 

Лидерът на БСП дръпна мощното си слово от любимата си трибуна-стъпалата на Партийния дом. Направи го пред около 1000 симпатизанти от цялата страна, които тя неколкократно обяви за 15 000.

"Няма да ви ръкопляскаме по нареждане г-н Бойко Борисов . Изправени сме, горди българи сме. Смели българи сме и сме тук да ви кажем: "Оставка". Депутати и симпатизанти от цялата страна поеха възгласа. Думите навярно щяха да звучат правдиво, ако не се вееха руски знамена и младежи с фланелки СССР не разваляха картинката на "гордите българи".