Корнелия Нинова: Поемаме курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова

"Тръгваме към курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване". Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова при закриването на първото заседание на 50-ия конгрес на партията.

"Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни. Моля предайте и нашата благодарност на всички социалисти в страната, които през последните месеци проведоха една трудна, отчетно-изборна кампания. Започваме един 4-годишен цикъл. Имаме вече избран председател, Национален съвет, местни ръководства. В най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет да предложа Изпълнително бюро и така напълно комплектовани да тръгваме към крус за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване", изтъкна още Нинова.

"Още веднъж ви благодаря. Моля предайте на всички в страната нашите поздрави и пожелания, да бъдат здрави, силни и енергични. Да вярваме в себе си, защото показахме за изтеклите 4 години, че можем. Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България", каза още Нинова
Тя пожела на добър час на делегатите и победа на парламентарните избори.