Британски медии: С таза аркада над веждата няма как Пулев да се бие с Джошуа

Така че британецът вече си търси друг съперник за срещата в легендарната „Медисън Скуеър Гардън”

Дори ако всичко с боксовия лиценз на Кубрат Пулев беше наред, той няма как да се бие с Антъни Джошуа за световната титла на IBF на 1 юни в Ню Йорк /САЩ/. Според медиите зад океана аркадата над веждата, която Кобрата получи в мача с Богдан Дину е друга причина срещата да не се състои. Оказва се, че според правилата на Атлетическата комисия на щата Ню Йорк, трябва да мине определено време за заздравяването на подобна тежка рана, за да получи даденият боксьор лиценз за битка на територията му.

Това е още една причина, която ще възпре 37-годишният българин от шанс за двубой с Антъни Джошуа. Затова британецът си търси нов опонент за срещата в легендарната „Медисън Скуеър Гардън”, след като „Голямото Бебе” Джарел Милър бе уличен в употреба на допинг и отпадна от сметките.

Вчера промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, обяви, че съперникът на 27-годишният британец би трябвало да стане ясен в началото на следващата седмица. Сред обсъжданите имена са Адам Ковнацки, Майкъл Хънтър, Мануел Чар, Агит Кабайел, Луис Ортиз и др.