Хаос в снимките на новия филм за Индиана Джоунс

Заснемането на новия филм от поредицата за Индиана Джоунс отново бе потопено в хаос след разпространението на норовирус на снимачната площадка в „Pinewood Studios”.

Съобщава се, че над 50 души са били изпратени спешно да се лекуват у дома от „Pinewood Studios” във Великобритания, след като били покосени от разстройство и повръщане на снимачната площадка на „Индиана Джоунс 5”.

Това е поредното прекъсване на снимките на филма за прочутия археолог, след като Харисън Форд се възстановява близо три месеца след като изкълчи рамото си.

Епидемията попречи и на снимките на новия филм за „Човекът-мравка“ в Бъкингамшир. Пандемията от коронавирус също все още е е заплаха за филмовата индустрия.

Източник каза пред вестник The Sun: "Екипите губеха много хора. Има и затруднения заради COVID-19, така че това беше двоен удар. Два филма бяха засегнати най-силно. Над 50 души се разболяха почти едновременно, но за щастие между тях нямаше големи звезди”.

Фийби Уолър-Бридж ще участва в новия филм „Индиана Джоунс 5“ като основен партньор на Форд. Има информация, че продуцентите искат тя да е главна героиня в следващи епизоди от поредицата, замествайки Форд, който ще се превъплъти за последен път в легендарния Инди.

Източник каза пред вестник „Mail on Sunday”, че продуцентът Катлийн Кенеди е амбицирана да направи „големи, смели промени“ във франчайза./БГНЕС