Гери-Никол пробива и на руския пазар

Тя е уредила дует с руската мегазвезда - Тимати

Гери-Никол. © Facebook

Гери-Никол. © Facebook

Гери-Никол отдавна споделя намеренията си да стане първата българка, успешно пробила в световния музикален бизнес, и изглежда през 2018 година варненката съвсем ще се доближи до мечтата си, съобщава "Хот Арена". 

"Яката дупара" е уредила дует с руската мегазвезда - Тимати. Рапърът е най-хитовият руски музикант в момента и има над 10 милиона последователи. Руснакът е известен със скъпите си клипове, които му отреждат челни места за качество в световния музикален пазар. 
Списание "Форбс" поставя Тимати на 4-то място в класацията за най-богати руски знаменитости. 
Връзката между двамата направил Филип Киркоров, който също има дует с Тимати. Киркоров,също като Гери, е варненец и двамата имали общи познати. Все още новината се пази в тайна, очаква се Тимати и Гери-Никол да се срещнат в София през февруари, когато руснакът има концерт у нас. 

Руската звезда лесно се съгласил за дует, след като се запознал с творчеството на Гери. Рапърът бил впечатлен и от външния й вид, той е известен ценител на женската красота, като има дете от една от най-красивите руски манекенки - Алена Шишкова. Реализирането на парче било свързано с известни трудности предвид високото ниво, което поддържа руснакът с дуетите си с Фло Рида, Снууп Дог и други световни звезди.