Концерт на Силви Вартан изкуши българските политици

Сред зрителите в залата бяха председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и кметът на София Йорданка Фандъкова

снимка: sofia.topnovini.bg

снимка: sofia.topnovini.bg

Преди минути в зала 1 на НДК започна концерта на Силви Вартан.

Сред препълнената зала екипът на Топновини забеляза и силно политическо присъствие, пише sofia,tonovini.bg. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и кметът на София Йорданка Фандъкова заеха местата си в залата. Други лица на управляващата партия също уважиха Вартан. Сред публиката и колегите си са седнали и евродепутатът Андрей Ковачев.

И ако всички представители на ГЕРБ са заели места сред хората, разпоредители дискретно, но настоятелно пренасочваха зрители в близост до VIP-ложата в НДК. Според тях се очаквало всеки момент да пристигне вицепрезидентът Илияна Йотова. Макар тя да е отделена от останалата публика, за момента не е забелязана да влиза в залата, което поставя под съмнение дали Йотова все пак ще уважи Силви Вартан, която едва осемгодишна бяга от България със семейството си заради комунистическия режим.

Концертът на Силви Вартан в НДК следва успешния й гастрол вчера във Варна. Над 4 000 души в морската ни столица чуха най-големите хитове на певицата.