Концертът на Иън Пейс „Deep Purple's night“ у нас влезе в най-големия фен сайт на групата

Концертът в Ямбол дава уникална възможност на феновете на легендите да чуят всички емблематични парчета на групата

Иън Пейс

Иън Пейс

Специалният проект „Deep Purple's night“, който култовият барабанист и основател на групата Иън Пейс ще представи в Ямбол на 28 октомври, вече е достояние за всички фенове на легендарната група по целия свят. Това съобщиха от пресцентъра на Община Ямбол. "Най-големият уеб сайт на „Deep Purple“ www.thehighwaystar.com, направен специално от фенове за фенове, включи информация за концерта в рубриката си „Purple Calendar News“. Анонс за събитието в ямболската зала „Диана“ е публикуван и на "Фейсбук" страницата The Highway Star. 

Концертът в Ямбол дава уникална възможност на феновете на „Deep Purple“ да чуят всички емблематични парчета на групата, с които тя става идол за поколения почитатели на рока. При това поднесени лично от легендарния й барабанист Иън Пейс. В проекта „Deep Purple's night“ в Ямбол Иън Пейс залага на партньорството на „Sainted Sinners“ с вокал Дейвид Рийс (бивш вокалист на Accept), Франк Пане - китаристът на Bonfire, Алесандро Дел Векио (клавишни) и др. световни рок музиканти. Преди да забият парчетата на Пърпъл, „Sainted Sinners“ ще подгреят феновете с истински, неподправен рокендрол, представяйки мега-хитове на Led Zeppelin, Whitesnake, AC DC, Aerosmith, Rainbow, Accept, както и свои авторски песни – всичко това под мотото „The Essence of Rock`n Roll“.
Концертът на 28 октомври, събота, ще бъде в Спортна зала „Диана“ в Ямбол, с начален час 20.00. Входът е с билети на стойност от по 20, 25 и 30 лв. за седящи места в различните сектори и по 40 лв. за фен-зоната пред сцената. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim и на касата на Община Ямбол.