Безсъници в Холивуд: Звездите, които страдат от инсомния

Джордж Клуни и Мадона

Джордж Клуни и Мадона

Въпреки че може да ни е трудно да си представим, че богатите и известните, които изглеждат имунизирани срещу проблемите на обикновените смъртни - дори известните холивудски звезди, лежат с часове будни през нощта, мятайки се в леглото – това е факт. Инсомнията е може би още по-голям проблем за тях, имайки предвид натоварените им графици, непрекъснати смени на часовите пояси и психическиото натоварване, на което са подложени актьорите, съобщава БГНЕС. 

Лишаването от сън може да бъде наистина вредно за вашето здраве, но някои звезди са култивирали доста интересни мисли за него. Ето някои от изповедите им и споделения опит как са се борили с безсънието.

Джордж Клуни

В интервю за The Hollywood Reporter актьорът признава, че въпреки че обикновено е в леглото до 22:00, буйният му ум го държи буден през нощта. Той открил „хапчето си сън” – включен телевизор. В друго интервю за изданието той споделя, че тъкмо преодолял безсънието си, новородените му близнаци отново поставило на изпитание графика му за сън.

Чарлийз Терон

При появата си в шоуто „Jimmy Kimmel Live!” актрисата призна, че страда от „наистина лош сън“. Тя също така разкри, че медицинската марихуана й е помогнала да се справи с този проблем.

Риана

В броя на Vogue Paris звездата сподели: "Имам много проблеми с изключването на съзнанието си. Дори когато се прибера рано у дома, което означава преди 1 ч. сутринта, започвам да гледам предавания или документални филми, преяждайки с любими храни и никога не мога да си легна веднага. Всъщност спя само три или четири часа на нощ".

Дженифър Анистън

В много интервюта Анистън признава, че се бори да успокои ума си през нощта и се опитва да използва приложения за стимулиране на съня. През 2016 г. тя каза пред „The Huffington Post”, че нейният ключов съвет е „да заспивам, оставяйки телефона в съседната стая“. Тя добави, че прави бърза медитация, преди да си легне, както и някои йога пози, които й помагат да се отпусне. "Но най-голямото нещо е изключването на всякаква електроника в спалнята, в идеалния случай час преди да изключа осветлението".

Мадона

В интервю за „Rolling Stone” Мадона призна, че от десетилетия живее с хронично безсъние. Тя също така призна, че редовно остава в звукозаписното студио до 2 часа сутринта и става в 7 часа сутринта заради децата си.

Натали Портман

Актрисата заяви неотдавна, че „Лесно заспивам, но не спя много дълго“, добавяйки, че когато имате малки деца, сте свикнали да се събуждате при всеки малък звук.