Божков купонясва с „Фата Моргана” на френския зимен курорт Куршевел (видео)

Издирваният от прокуратурата бос на „Нове холдинг” и „Национална лотария” Васил Божков се оказа сред гостите на тузарския френски зимен курорт Куршевел, известен като ски столицата на Европа. Заобиколен от красавици с разголена плът соченият като най-богат българин купонясва на частно парти по случай 70-годишнината от създаването на туристическата верига „Мезон Турние”. Клипът се появи едва сега в YOUTUBE, въпреки, че е правен през пролетта на 2018 година.

Тузарското парти на терасата на елитното заведение „Коп Хорн” е събрало няколкостотин души, сред които много млади красавици. Гостите се забавляват с танци, класно шампанско, изобилие от морски дарове, сладкиши и наблюдават авио-шоу. Васил Божков се вижда за две секунди (157 секунда в клипа, б.р. ). Той позира прав, обгърнал с едната си ръка полуразголена млада красавица, която прилича на Фата Моргана. В другата си ръка хазартният бос държи неизменната си пура. Божков е с тъмносиня фланелка, на която самоиронично е шампиран череп. Според запознати престоят на този френски курорт в Алпите струва по няколко хиляди евро на ден, но той е бил често посещаван от Божков.

Клипът се появи почти две години след записването му, след като Васил Божков се превърна в клиент на прокуратурата и е издирван по седем обвинения. Най-вероятно е качен от човек, който е знаел за турзарското парти.