Николай Ненчев кани Сидеров на двубой на ринга – да го ошамари публично

Николай Ненчев и Волен Сидеров

Николай Ненчев и Волен Сидеров

Константин Мишев

Бившият министър на отбраната на България Николай Ненчев е осъден от шефа на „Атака“ Волен Сидеров да плати 4 000 лева, тъй като го е нарекъл преди време "национален предател". Ненчев обмисля да плати на Сидерв парите в равностойността им в рубли.

И получавам следното съобщение от г-н Ненчев: "Вчера ВКС ме осъди по жалба на Волен Сидеров, че съм го нарекъл национален предател!!! Писах публично, че не се отричам от думите си! И дивият петел пак се е заканил да ме съди. И понеже ходи да бие студенти и невинни хора по улиците на София, чудя се дали да не го предизвиквам на "дуел", да си избере бокс, К 1, или какъвто силов спорт иска, за да го ошамаря публично! Теб те каня за промоутър!" 

На мен се падна трудната задача да организирам този дуел. А това ми е детската мечта. Какво ли не съм чел за дуелите. От Лермонтов до "Тримата мускетари". И също съм гледал на кино онези бавни престрелки в уестърните. Трябва да се консултирам с юристи дали няма да бъдат нарушени законите на републиката. Но все пак предложението на Ненчев не е да се стрелят с пистолети или да се режат със саби, а Волен да избере боен спорт. И да си премерят силите между въжетата на ринга или на тепиха за борба. Николай Ненчев ми писа още: "Хайде, готов съм! Не се шегувам! Организирай шоуто! И залагания трябва да има! Дано Сидеров да приеме! Голямо шоу ще стане. За пръв път ще разрешим спор между политици на ринга!"

" Съгласих се да промотирам този двубой. Ще се свържа с г-н Сидеров. Но бих искал Волен да знае, че ще бъда безпристрастен. Не съм секундант на г-н Ненчев. Само организирам дуела. Да победи онзи, който е по-силен. Онзи, който е по-мотивиран да запази честта си в една мъжка битка. Стига с тези съдилища. Ненчев хвърли ръкавицата... дано Сидеров приеме това предизвикателство. Колкото до залаганията - отново трябва да се консултирам със специалисти. Нямам лиценз за хазарт. Предполагам, че трябва да потърся съдействието на казиното Efbet.