Сандро Бълок напуска киното

Сандра Бълок

Сандра Бълок

Докато промотира новия си филм, "Изгубеният град", Сандра Бълок разкри, че планира да се оттегли от актьорството. Във филма, чиито излъчване по киносалоните започва от 25 март, участват и звездите Чанинг Тейтъм и Брад Пит, допълва life.dir.bg.

Бълок заяви пред "Entertainment Tonight", че не е сигурна колко време почивка ще си вземе. Но уточни, че знае, че иска да бъде "на мястото, което ме прави най-щастлива".

"Приемам работата си много сериозно, когато съм на снимки. Искам обаче да бъда 24/7 с децата си и семейството си. С тях ще бъда напълно за известно време", добави тя.

Бълок е майка на 12-годишния Луис и на 10-годишната Лейла, които осинови като малки. Тя иска да бъде до тях да им помогa да се справят във всяка ситуация, особено да ги напътства в т. нар. "социален календар". Кино звездата е много стриктна с предпазването по време на пандемията. "Всички родители ме познават като лудата дама с пандемията. Те знаят, че децата им ще се върнат без COVID, когато дойдат в нашата къща на гости".

Носителката на "Оскар" също разкри, че е развълнувана от това, че Луис и Лейла ще присъстват на премиерата, която за тях ще е първа. "Те ще влязат през задната врата. Въпреки че Лайла наистина иска да мине по червения килим. Могат да си поканят и приятелче. Това ще бъде първия път когато излизат на подобно събитие след пандемията, и когато ще изпитат някакво чувство за нормалност", добави тя.