Соцжурналистка и булка на червен депутат не бръсне вируса, иска ягоди, шампанско и хайвер

Юлия Ал-Хаким

Юлия Ал-Хаким

Прясната булка на депутата Александър Симов - Юлия Ал-Хаким, разсмива фейсбук с нестандартни съвети, разказва Lupa.bg.

Юлия Ал-Хаким, прясната булка на депутата от БСП Александър Симов, за когото се омъжи в началото на ноември 2019-а, сипе „безценни” съвети как да преживеем апокалипсиса, които обаче изискват безцеремонно газене на тоталната карантина, наложена от властите като превенция срещу разпространението на коронавируса.
Водещата в червената телевизия БСТВ се изцепи под пост на журналист, посъветвал онлайн приятелите си да престанат да снимат пищни трапези във време на ужас като демонстрация на провинциалното си празнично безхаберие.

Юлия жертвоготовно отвърна:

„Ма никой не е длъжен да мре, за да ти се хареса. Аз не съм под карантина така или иначе, щото работата ми ме задължава да бачкам и да не мисля за живота си, както и мъжа ми. Затова ще си поливам свободното време с ягоди, шампанско и хайвер кат стой та гледай”, удиви невястата на Сашо Симов.

Хадонизмът на Юлия стана повод за куп шеги. „Това е като да крадеш от картофките, докато канибали те въртят на лагерния си огън”, шегува се с ал-Хаким анонимен зевзек.

Въпреки критиките напредничавата фенка на Маркс и Енгелс продължава да философства:

„Най-лошото е да очакваш хората да спрат да живеят. Да седим наплашени всички в ъгъла. Всеки се справя както може със ситуацията. Аз не мога да си позволя лукса да се вживявам прекалено, защото всеки момент мога да бъда заразена. От Александър или той от мен. Ако тръгна да го мисля, няма да свършат добре нещата. Тъй че предпочитам да се радвам колкото мога на каквото мога. Горещо го препоръчвам на всички”.
Права е Юлия, никакво мисловно напрежение! Няма смисъл да товарим „процесора” си излишно, току виж изгърмял. Или вече е?

al_hakim_fese.jpg