Екшън във фризьорски салон: Пребиха жестоко Мис Плеймейт Жанета Осипова

Жанета Осипова

Жанета Осипова

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова съобщи, че е била пребита в столичен фризьорски салон. Красавицата направи признанието в социалните мрежи, публикувайки снимка на издаденото й съдебномедицинско удостоверение. 

"Живеем в абсурдни времена. Днес “коафьорката” и собственик на салон за красота “МАГАМА” ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата. Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така- напълно нов! Чувайки тази моя молба въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди", пише Жанета. Собственичаката на салона Вили Боршукова отвърна на Осипова, твърдейки, че плеймейтката всъщност е унижила персонала на "Магама". Жанета призова Боршукова да предостави аудио и видео записите от камерите в салона, които са работили по време на инцидента, за да докаже твърденията си.

Това не е първият път, в който Вили Боршукова си навлича неприятности. Преди 7 години тя преби 8 жени в конкурентен салон за красота и беше заплашена да се озове в психиатрична клиника.