Рачков аут от „Маскираният певец“, слагат член на журито за партньор на Зуека

Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека

Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека

Димитър Рачков няма да води новия, втори сезон на „Маскираният певец“. От „Нова“ съобщиха, че неговото място до Зуека ще заеме обичаният актьор Герасим Георгиев-Геро, който беше част от миналогодишния панел на шоуто.

„Да бъда жури в миналия сезон беше забавна, но и трудна задача. Да съм водещ е интересно предизвикателство и съм сигурен, че отново ще бъде забавно и особено приятно в компанията на Зуека“, споделя Геро, когото зрителите познават от запомнящи кино и театрални роли.

„По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме“, разкрива Зуека с усмивка за новия си екранен партньор в „Маскираният певец“. Миналата година Васил Василев радваше публиката в студиото и зрителите на шоуто заедно с дългогодишния си екранен партньор Рачков, чиито нови бъдещи творчески планове с „Нова“ ще станат явни скоро.

Водещите Геро и Зуека ще застанат рамо до рамо на сцената на „Маскираният певец“ за първи път на 12 септември в 20:00 часа, когато с грандиозен спектакъл ще стартира вторият сезон на музикалното шоу. Нови водещи, нов звезден панел и 14 маски ще създават и разискват загадки с много музика, настроение, блясък и впечатляващи костюми. Изпълненията на маските ще бъдат коментирани от новите представители на панела в лицето на Алекс Раева, Азис и Владо Пенев, към които всяка седмица ще се присъединява и гост-панелист.