Щерката на Ума Търман завъртя главата на Куентин Тарантино

Явно младата актриса е наследила от майка си енергията и чара, които са необходими за да стане звезда в Холивуд

Ума Търман с дъщеря си Мая

Ума Търман с дъщеря си Мая

Холивудската актриса Ума Търман си спечели световна слава благодарение на филма на Куентин Тарантино "Криминале". Лентата се превърна в истинска класика и донесе на американката номинации за "Оскар", "Златен глобус" и BAFTA.

Сега изглежда, че известният режисьор е спрял погледа си върху дъщерята на своята звездна актриса - Мая. Тя бе избрана от Тарантино за роля в новия му звезден филм "Имало едно време в Холивуд" (Once Upon a Time in Hollywood). Именно отношенията и богатото минало, които нейната майка има с известния режисьор, са онова, което отличава участието на младата актриса в проекта.

За първи път медиите обръщат внимание на 20-годишната Мая в края на миналата година след участието й в телевизионния минисериал "Малки жени" (Little Women). Новата екранна адаптация на романа на американската писателка Луиза Мей Олкът пожъна голям успех и отвори пред дъщерята за Итън Хоук и Ума Търман много врати.

Може да се каже, че той постави началото на нейната актьорска кариера, защото не след дълго ѝ беше предложена роля в третия сезон на сериала на Netflix "Странни неща" (Stranger Things).

Детството на Мая преминава далеч от Холивуд. Тя учи в Ню Йорк, а летните ваканции прекарва в семейната ферма в Уудсток. Светът на изкуството я намира именно там. За 20-те си години тя е била лице на колекцията All Saints S / S'17, дефилира на ревюто на Tom Ford F/W’18 в Ню Йорк в дрехи на дизайнера Зак Поусен и работи за световноизвестни марки като All Saints и Calvin Klein.

Явно младата актриса е наследила от майка си енергията и чара, които са необходими в тази професия, защото сега всички очакват с притаен дъх появата й в най-новата продукция на Тарантино.

(източник: Fakti.bg)