В светлината на прожекторите: Наследниците на Арни градят кариери и жънат успехи

Шварценегер признава, че дълбоко съжалява за това, че е наранил семейството си

снимка: Дарик

снимка: Дарик

Екшън звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер определено има завидна филмова и политическа кариера и е пример за сбъдната американска мечта. Шумна раздяла със съпругата му Мария Шрайвър след четвърт век брак през 2011 година помрачи чаровната усмивка на Тарминатора и той признава, че това, за което съжалява и го изпълва с горчивина, е, че е наранил семейството си.

Шварценегер обаче определено може да се гордее и радва с децата си, които смело са тръгнали по пътя на родителите си.

Шварценегер са запознава с племенницата на братята Кенеди - журналистката Мария Шрайвър, на тенис турнир през 1977 година Двамата се женят през април 1986 година. Първото им дете Катрин Шварценегер се ражда през декември 1989 година, а през юли 1991 на бял свят се появява и сестра й Кристина. Синът на Шварценегер – Патрик, проплаква през септември 1993 година, а най-малкият в семейството – Кристофър, четири години по-късно.

През 2011 година Шварценегер и Шрайвър се разделят. По-късно става ясно, че Арнолд е признал на съпругата си, че има извънбрачен син, роден през 1997 година.

Джоузеф Баена е сън на икономката на семейството – Милдред Баена, която служи в дома им в продължение на години. Шварценегер поема финансова отговорност за момчето и продължава да му оказва подкрепа. Процедурата по развода на Шварценегер завършва през 2017-а – шест години след раздялата.

Междувременно запитан при всичките си успехи, с какво в живота си не се гордее, Терминаторът е категоричен, че това са „грешките, причинили болка на семейството му и довели до раздялата“.

Днес най-голямата дъщеря на Шварценегер – 28-годишната Катрин, е журналист, блогър, писател. Тя е автор на три книги. Eдната от тях, която е за самопомощ и насърчава позитивното мислене на жените по отношение на техния външен вид, Катрин написва още преди да се дипломира като журналист. Втората е свързана с кариерното развитие и събира мъдростта и съветите на атлети, певци, актьори по повод професионалния им път. Катрин Шварценегер е известна с любовта си към животните и дейността, която развива в тази сфера. Автор е и на блог, в който пише за красота, козметика и храна.

С година и половина по-малката ѝ сестра Кристина е възпитаничка на университета Джорджтаун и тази година заедно с майка си продуцира първия си филм – документалната лента „ Take Your Pills“.

Патрик Шварценегер пък тръгва по стъпките на баща си и става актьор.Участва в множество филми и сериали и е в една от главните роли във филма от 2018 година Midnight Sun.

Най-малкото от децата на Шварценегер и Шрайвър – Кристофър, е студент в Университета на Мичиган.

(Дарик.бг)